Objave

Može li online doktor riješiti moj problem?

Mnoge se usluge koje su tradicionalno vezane uz ordinacije, mogu nadopuniti, a u nekim slučajevima i potpuno zamijeniti online komunikacijom s liječnikom/stručnjakom. Putem online zdravstvenog savjetovanja možete konzultirati liječnika/stručnjaka ukoliko ste zabrinuti za svoje zdravlje ili zdravlje svojih bližnjih, možete razgovarati s liječnikom/stručnjakom koji će Vam dati savjet ili uputiti u načine kako dalje postupati, ili jednostavno možete pitati liječnika ono što Vas muči.

Portal Dr.hr omogućuje Vam brzu dostupnost liječnika iz više od 20 zdravstvenih područja. Savjetujte se s našim liječnicima i stručnjacima iz udobnosti svoj doma, ureda ili s bilo kojeg drugog mjesta. Sve što Vam treba je pametni telefon, računalo ili tablet s mikrofonom i kamerom te vezom na Internet.

Zašto da čekate mjesecima, putujete stotine kilometara ili u potrazi za pravim odgovorom, lutate od adrese do adrese, ili surfate danima internetom, kada informaciju možete dobiti praktički odmah?! Stavite svoje zdravlje na prvo mjesto! Obratite se s povjerenjem!

Više članaka

Hemoroidi

Hemoroidi predstavljaju bolne i neugodno otečene krvne žile u i oko anusa. Hemoroidi mogu biti vanjski i unutarnji a različiti su i

Alergija na sunce

Alergija na sunce je izraz koji se često koristi za opisivanje niza stanja u kojima se pojavljuje crveni osip ili neka druga

online doktor kojem vjerujem