drhr

Tko su naši suradnici?

Naši suradnici su liječnici, liječnici u mirovini, specijalizanti, ugovorni liječnici privatne prakse, znanstvenici i profesori koji se bave određenim područjem te poliklinike, ambulante privatne prakse i druge ustanove i trgovačka društva koja pružaju zdravstvene usluge.

Sven Bival

Sven Bival, dr.med.dent.

STOMATOLOGIJA

oralna kirurgija

Diplomirao 2012 god. na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Postaje specijalista oralne kirurgije 2019 god. Glavno polje interesa mu je implantologija kod velikih nedostataka koštanog tkiva, s regenerativnim metodama koristeći faktore rasta iz pacijentove krvi, kao i implantoprotetika/protetika te rehabilitacija usne šupljine. Njeguje individualan pristup, minimalno invazivan i s maksimalnim rješenjem

Hrvoje Cvitanović

prim.dr.sc. Hrvoje Cvitanović, dr.med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Radi više od dvadeset godina kao dermatolog u Općoj bolnici Karlovac. Njegovo uže područje rada su tumori kože, dermatoskopija pigmentnih promjena i psorijaza. Bavi se i dijagnostikom te liječenjem alergija, gljivičnih oboljenja kao i spolno prenosivih bolesti. U organizaciji Europskog društva za dermatologiju i psihijatriju 2020. sam završi osposobljavanje za dijagnostiku i liječenje u području psihodermatologije.

Damir Danolić

dr.sc. Damir Danolić, dr.med.

GINEKOLOGIJA

ginekologija i opstetricija, ginekološka onkologija

Područje rada i interesa – HPV infekcije, preinvazivne promjene vrata maternice, ginekološki tumori, kirurški zahvati u ginekologiji i ginekološkoj onkologiji, zdravlje žena.

Anja Jakovčević

Anja Jakovčević, dr.med.

OBITELJSKA MEDICINA

Specijalist obiteljske medicine postaje u 31.godini života. Sa svojim znanjem i kompetencijama svakodnevno pomaže svojim pacijentima uz neizostavno pružanje emocionalne podrške. Obiteljska medicina je njen poziv i način života. Ako trebate savjet ili pomoć vezanu za brojne kronične bolesti ( hipertenzija, dijabetes, plućne, kardiovaskularne bolesti, poremećaji rada štitnjače, psihološki problemi) rado će Vam pomoći!

Dijana Kostanjšek

Dijana Kostanjšek, dr.med.

OBITELJSKA MEDICINA

U obavljanju liječničkih poslova smatra da su najvažnije osobine: savjesnost i odgovornost, timski rad, komunikativnost i stalno praćenje najnovijih postignuća u medicini. Kao specijalista obiteljske medicine može pružiti stručno mišljenje iz raznih područja medicine. Ukoliko imate zdravstvenih tegoba i ne znate u kom smjeru krenuti, obratite se , dobit ćete stručnu informaciju.

Ninoslav Kordić

Ninoslav Kordić, dr.med.

UROLOGIJA

urologija i andrologija

Iskusan liječnik sa specijalizacijom iz urologije i užom specijalizacijom iz andrologije.

Niko Krakar

Niko Krakar, dr.med.dent.

STOMATOLOGIJA

oralna kirurgija

Kliničar s preko 20 godina iskustva u specijalističkom radu kao oralni kirurg. Nudi konzultacije i pružanje stručnog mišljenja vezana uz stanja i zbivanja u području usne šupljine, zuba, zubnih implantata, zubnih proteza, žlijezda slinovnica, čeljusnih zglobova i sl.

Tomo Lucijanić

Tomo Lucijanić, dr.med.

ENDOKRINOLOGIJA I DIJABETOLOGIJA

interna medicina, endoktrinologija i dijabetologija

Radi kao specijalist interne medicine, endokrinolog i dijabetolog u Zavodu za endokrinologiju, dijabetes i klin. farmakologiju KB Dubrava. U svakodnevnom radu liječi bolesnike sa šećernom bolešću, bolestima štitnjače i osteoporozom, debljinom, inzulinskom rezistencijom, policističnim jajnicima. Također radi obradu arterijske hipertenzije, kao i dijagnostiku bolesti hipofize te nadbubrežnih i spolnih žlijezda. Certificiran je za ultrazvučnu dijagnostiku vrata i citopunkciju vratnih organa.

Mato Martinović

Mato Martinović, dr.med.

UROLOGIJA

Doktor specijalist urologije, subspecijalist urolitijaze, s radim iskustvom preko 20 godina u urologiji, u radu s pacijentima s različitim urološkim tegobama. Prvenstveno se bavi tegobama s kamencima, ali također i urinarnim infekcijama, spolnim bolestima, erektilnom disfunkcijom, tegobama od strane različitih bolesti prostate i mokraćnog mjehura

Marija Mirković

Marija Mirković, dr.med.

PEDIJATRIJA

Radi kao specijalist pedijatar u OB Slavonski Brod, na posljednjoj je godini uže specijalizacije iz pedijatrijske neurologije pri Klinici za dječje bolseti Zagreb. Osim savjetovanja iz opće pedijatrije može pomoći kod pitanja iz područja pedijatrijske neurologije.

Ivana Oklješa

mr.sc. Ivana Oklješa, dr.med. dent.

STOMATOLOGIJA

endodoncija i restaurativna stomatologija

Uža specijalnost joj je endodoncija (liječenje kanala zuba ). Šira specijalnost je dijagnostika, protetika, parodontologija, utvrđivanje plana terapije i kompletne sanacije, liječenje dentalne fobije i psihološki pristup, dijagnostika i terapija kronične boli. Kliničar s 21 godine iskustva u svim poljima dentalne medicine. Ovaj posao i zanimanje je njen poziv, a pomaganje ljudima smisao. Profesionalne vrijednosti su joj predanost, jasnoća, humanost.

Bojan Sontacchi

Bojan Sontacchi, dr.med., FEBO

OFTAMOLOGIJA (OČNE BOLESTI)

oftamologija i optometrija

Specijalist oftalmologije i optometrije u Županijskoj bolnici Čakovec. 2019 položio europski specijalistički ispit iz područja oftalmologije u Parizu. Sudjelovao na mnoštvu međunarodnih tečajeva i edukacijskih programa. Proveo mjesec dana radeći u The Rotterdam Eye hospital kao dobitnik stipendije European Society of Ophthalmology.

Maks Luka Šenjug

Maks Luka Šenjug, dr.med.

OBITELJSKA MEDICINA

Medicinski fakultet u Zagrebu završio je 2021. godine. Tijekom studija najviše ga zanimaju teme vezane uz prevenciju i liječenje danas čestih kroničnih bolesti poput dijabetesa, hipertenzije i gastroezofagealne refluksne bolesti. Sudjeluje na Ljetnoj školi kliničke prehrane i dijetetoterapije koja se održala 23. – 27.08.2019. Tema njegovog diplomskog rada bila je utjecaj smanjenog unosa kalija na razvoj hipertenzije.

Antun Šumanovac

dr.sc. Antun Šumanovac, dr.med.

ORTOPEDIJA

ortopedija i traumatologija

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku 2011. godine kao najbolji student u generaciji. Dobitnik je Dekanove i Rektorove nagrade za izniman uspjeh tijekom studija. Bavi se rekonstruktivnom kirurgijom lokomotornog sustava te traumatologijom.

Marijan Tepeš

Marijan Tepeš, dr.med.

KIRURGIJA

opća kirurgija, abdominalna (digestivna) kirurgija

Njegovo područje interesa i svakodnevni posao u bolnici je minimalno invazivna (laparoskopska/ endoskopska) opća i abdominalna kirurgija, kirurška onkologija, kolorektalni karcinom, hepatobilijarna kirurgija, kolorektalna kirurgija i proktologija, gastrointestinalna interventna i dijagnostička endoskopija. Svakodnevno prati recentnu literaturu i svoju struku te se često educira u inozemstvu. Član je više stručnih udruženja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Vinko Vidjak

prof.dr.sc. Vinko Vidjak, dr.med.

RADIOLOŠKA DIJAGNOSTIKA

intervencijska radiologija

Usko se bavi problematikom minimalno invazivnih operativnih zahvata pod kontrolom radioloških uređaja, prvenstveno na arterijama i venama (periferne arterije, aorte, karotidne arterije, ogranci aorte, duboke vene, vena cava, jetrene vene, vene probave,.), liječenje tumora i transplantiranih organa. Savjetuje pravilan odabir metode interventno-radiološkog zahvata, suradnog načina liječenja, mjesto mogućeg izvođenja zahvata, metodu radiološke dijagnostike

Anita Županić

Anita Županić, mag.psych.

PSIHOLOGIJA

psihologija, psihoterapija

Psiholog (uz posebnu dopusnicu za obavljanje poslova u medicini rada), psihoterapeut pod supervizijom i life coach. Iza nje je iskustvo u području obrazovanja, rada s odraslim osobama s intelektualnim teškoćama, kliničke prakse (dijagnostika i tretman-psihološko savjetovanje, individualna i grupna terapija). Neprestano se educira o najistaknutijim profesionalnim interesima: – partnerski odnosi – roditeljstvo/odgoj – žene za vrijeme trudnoće i tijekom razdoblja nakon poroda.

Želite vidjeti sve suradnike?

Dr.hr - online doktor kojem vjerujem