Objave

Prednosti online savjetovanja s liječnicima

Fleksibilnost & ušteda vremena

Uštedite svoje vrijeme i zakažite savjetovanje s liječnikom/stručnjakom u području koje Vas zanima. U samo nekoliko klikova, izaberite termin koji Vam odgovara bez dugog čekanja i potrebe izlaska iz kuće. Prilagodite online savjetovanje Vašem vremenu i potrebama.

Neovisnost o lokaciji & video poziv

Razgovarajte 1 na 1 putem video poziva s liječnikom/stručnjakom neovisno o tome gdje se nalazite.  Nema čekanja, nema stresa, nema ometanja. Putem video poziva liječnik Vas vidi u Vašem prirodnom okruženju i može zapaziti pojedinosti koje nerijetko mogu utjecati na zdravlje, što u ordinaciji ne može vidjeti. Na online savjetovanju liječnik može na jednostavan način uspostaviti odnos s korisnikom  – osobito ako se radi o kroničnim bolesnicima, starijim i nemoćnim osobama kojima je često otežano doći do ordinacije samo po savjet, a zabrinuti su za svoje zdravlje.

Pravovremeno detektiranje zdravstvenih poteškoća

Moderan način života prisilio nas je da upravljamo vremenom i prioritetima na drugačiji način. Nažalost, zdravlje često ne svrstavamo u prioritete – jer nemamo vremena. Pronalazak pravog liječnika i proces koji pritom moramo proći nerijetko nas obeshrabri i razočara, a trgnemo se često tek onda kada postane kasno. Pravovremeni savjet liječnika u vezi zaštite zdravlja je neprocjenjiv. Online savjetovanjem možete jednostavno i pravovremeno kontaktirati liječnika koji može identificirati zdravstveni problem i uputiti Vas kako dalje postupati.

Dostupnost liječnika

Ne morate se brinuti kako doći do liječnika, na portalu Dr.hr zastupljena su gotovo sva zdravstvena područja i možete zakazati termin kod liječnika kojeg odaberete i u zdravstvenom području koje odaberete.

Odabrani liječnik/stručnjak može pogledati Vašu dokumentaciju, saslušati Vas, dati Vam stručno mišljenje, te Vas po potrebi uputiti kako dalje postupati.

Smanjeni troškovi za korisnika

Često trošimo značajna sredstva i vrijeme u potrazi za zdravstvenim savjetom. Online savjetovanje omogućuje Vam da Vas liječnik posjeti putem pametnog telefona, računala ili tableta s kamerom, mikrofonima i internetskom vezom. Nije potrebno plaćati troškove putovanja (ponekad i smještaja ako se radi o udaljenim mjestima), parkiranja, nerijetko tražiti slobodne dane ili godišnji odmor te izostajati s radnog mjesta.

Unaprjeđenje sustava zdravstvene zaštite

Online zdravstveno savjetovanje može značajno doprinijeti unaprjeđenju sustava zdravstvene zaštite, osobito u ruralnim dijelovima zemlje, na otocima i mjestima gdje nema dovoljno zdravstvenih stručnjaka, a pojedinih specijalizacija možda uopće nema.

Više članaka

Hemoroidi

Hemoroidi predstavljaju bolne i neugodno otečene krvne žile u i oko anusa. Hemoroidi mogu biti vanjski i unutarnji a različiti su i

Alergija na sunce

Alergija na sunce je izraz koji se često koristi za opisivanje niza stanja u kojima se pojavljuje crveni osip ili neka druga

online doktor kojem vjerujem