drhr

UROLOGIJA

Izbjegnite nelagodu prvog razgovora s urologom. Iskoriste mogućnost da iz udobnosti svog doma otvoreno razgovarate s našim urolozima.

 

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje o svom zdravstvenom stanju iz područja urologije od problema s mokraćnim mjehurom (bolno mokrenje, noćno mokrenje, inkontinencija, krv u mokraći), trpite bolove u zdjelici, imate pitanja vezana uz dijagnozu i liječenje tumora mokraćnog sustava, ili trebate savjet vezan uz seksualnu disfunkciju i neplodnost kod muškaraca registrirajte se na našem portalu i ugovorite savjetovanje s našim urolozima.

 

 

 

 

Urologija je grana medicine koja se bavi oboljenjima urogenitalnog trakta kod muškaraca i žena (infekcije mokraćnih kanala, bubrega, mokraćnog mjehura..), upalama prostate i oboljenjima genitalnih organa kod muškaraca. Urologija je kirurška specijalnost. Razlika između urologa i nefrologa leži u tome što urolog ima visoku medicinsku naobrazbu sa stupnjem kirurgije i može liječiti bolesti urinarnog trakta ne samo konzervativno, nego i kirurški. Liječnik također tretira tumorske formacije muških spolnih organa i svih drugih mokraćnih organa.